Header

Het netwerk

Het grootste en mooiste zakelijke netwerk van de Regio Zwolle! De PEC Zwolle Businessclub is de plek waar ruim 600 ondernemers netwerken, zakendoen en live voetbal kijken. Met uw zakelijke lidmaatschap bij PEC Zwolle heeft u toegang tot Business Events en beleeft u de thuiswedstrijden live vanaf uw Business Seat op de hoofdtribune.

PEC Zwolle is het kloppend hart van Regio Zwolle op sportief, economisch en maatschappelijk gebied

PEC Zwolle is een betaald voetbalorganisatie actief in de Eredivisie. Sinds de oprichting in 1910 kende PEC Zwolle verschillende successen met de bekerwinst in 2014 als absoluut hoogtepunt, gevolgd door het winnen van de Johan Cruijff Schaal.

PEC Zwolle heeft als missie het kloppend hart te zijn van Regio Zwolle op sportief, economisch en maatschappelijk gebied. Een regio met 22 gemeenten en 4 provincies, met PEC Zwolle geografisch in het hart. De club functioneert als huiskamer waar ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen elkaar ontmoeten.

Al meer dan 12 jaar zet PEC Zwolle zich in voor brede maatschappelijke, economische en sportieve ontwikkeling van Regio Zwolle. De groei van de MVO-partnerships resulteerde in 2014 in de oprichting van stichting Regio Zwolle United. Een stichting met ANBI-status, onlosmakelijk verbonden aan PEC Zwolle.

Stuur je ons vóór 7 juni jouw verlenging of aanvraag/wijziging toe,

dan ontvang je een gesigneerde PEC Zwolle-bal!

Neem bij vragen graag contact op met jouw accountmanager.

Sipko Adriaansen

Head of Business Relations

Floor Schoonbeek

Accountmanager

Sander Buiter

Accountmanager

Jasper Strijker

Accountmanager

Carola Schoemaker

Commerciële binnendienst

Heeft u een andere vraag voor ons?

038 453 49 48 | commercie@peczwolle.nl

Deel deze website met uw collega’s: